Friday, October 19, 2012

hanging out ngan bff lame...

al maklum, skrg dlm zon dok diam2 kat rumah.. malas nk kuar.. tp tbe2 minah ni dtg kl.. so kene lah rebut die since die pun byk best frens nk jumpe.. sape.. cik bed la..

lepak kat alamanda.. dari kul 10.30pg.. pot pet pot pet... smpai kul 2.30ptg.. ape yg kiteorg borak.. haa.. merangkumi semua keluarga, kawan sikit2, en.suami n parents.. cite pasal keje skali la kan.. rase kalau satu hari pun, pusing kat situ jgk.. hahaha..

kawan sekelas.. dari form one smpai form 3.. g sekolah n balik pun same2.. cume dorm je lain2.. tp smpai form 4 die g mara, n kite dok jek kat stk.. carik best frens lain.. hihihihi.. then matrik jumpe lagi kat melaka.. now kat fb jela kan.. 

maklumlah, dah kawen, nak jumpe ngan kawan2 mmg la susah.. hidup ni cm semua utk famili jek.. kawan2 kat tmpat keje.. 

kami kawan dari g sekolah same2, balik same2, smpai outing kat kluang pun same2..


again dlm toilet.. cm xde tempat lain kan.. hahahaha...

kite mmg bengong.. dari dulu amik gambo dlm toilet.. how?

malam ni nak balik kulai.. hopefully org tu xde.. huhuhu.. nak tgk anak sedara.. mula nk balik esok, tp ani suh blk arini, nk jumpe adek.. adek tu faheem ye.. yela, byk2 org, faheem x takut dgn ani sorg jek.. yg lain takut giler okey... 

so td papa msg, 'ma, dah beli adiah utk angah tak?'

alamak.. berejam kat alamanda, sikit pun x ingat.. dah balik baru papa msg.. so kuar sekejap kat nilai, beli kat situ jek.. adela tgk baju baby comel siap dlm kotak.. beli saiz beso sikit sbb baby ni akan cepat membeso.. 

alrite.. nak masak, kemas baju, amik anak, tggu papa, makan, balik kulai!



2 comments:

didil said...

kak bedah!!! tak pernah jumpe die dah pas skolah.dah kawen ke belum die?

arnie said...

uishh.. skrg kene panggil kak bed tau.. nanti die marah.. huhuhu... belum lagi.. x kawen lg... hihihi...

Post a Comment

 
;