Wednesday, December 5, 2012

Petrosains! Aku datang!

tajuk nk tiru cite istanbul kan. mcm best. utk kanak2, best giler kot. utk kite ni, yg terpaksa dukung faheem smpai balik, Ya Allah, sgtlah penat n seksa nak.

tu pun faheem demam panas, meragam, blk dr melaka. die x biase dgn cuaca kat sane yg terik n bahang, smpai demam panas. sian anak mama. nasib amie demam sehari jek.

then pegi la petrosains, dengan mak mertua, adik2 ipar n famili kak ipar. dah dtg dr jauh, pekan, membawa nissan almeera gitu.. so temanlah sekali.

Ni kat luar, sementara menunggu dieorg sampai..

gambo dpn gollum.

Ni adik ipar, Ina. kamera x elok, so gelap jadinye. huhuhu..

tut tut... cik su bawak adik g mane?

Ni lah Trex kebanggaan petrosains. Siap nyanyi2 n joget2 trex ni. hahaha..

Amie naik racing car..

Adek pun nak jgkkk... tapii..

hahahhaa.. lawak.. kerusi hitam tu x sampai lgsg. tp nilah yg plg die suke.

Naik dgn papa.. vroommmm....

Muka x ikhlas bergambo.. fuhh nasib semua sepupu sepapat aktif giler, so yg lari sane sini tuh, dari keturunan yg same. hahaha..
Dinosour! ade less 20%, jadi RM18 jek. Dapat 6 ekor.

Ni freezer magnet.. comel kannnn... (ni pun nk share ke.. hehehhe)

haa.. gambo ni kiteorg amik kat situ, ade tmpat khas, n boleh send ke email kite. free jek. ops, tiket dah bayo ek..

haaa.. yg plg tak enjoy, faheem. petrosains ni bagus kalau dieorg faham. papa pun excited, nk cuba semua benda.. sains kannn.. ingat kiteorg pernah g mase sebelum kawen, ntah ape2 dating g sini.. hahhahaa...

In Shaa Allah akan dtg lagi setelah adek beso sket.. hmm.. tak survey lagi tadika utk amie. huhuhu...

No comments:

Post a Comment

 
;