Wednesday, January 30, 2013

Arief Fahmi is 5!

Syg sgt anak mama! Besar nanti jd anak yg soleh tau.. aminnn...

pandai dah request, nak kek, bawak kat sekolah ek mama... kalau kwn amie diam, amie bg kek.. kalau bising (bukan die ke yg bising), amie tak bg kek.

request nk kek coklat. nak buzz light. 

so seperti biase tempah kat k.ilot... blog die: ilotskitchen.blogspot.com

Macaroon coklat dari ilotskitchen jgk.. sedap n tak terlampau manis cm yg org lain jual...

Ini die. Buzz Light! dah blkg tu ade gambo toys story. tapi sbb die nk buzz light, so tampal gakla buzz light kat atas.

Nak tiup2 lilin jgk...

Potong jgk... smpai terpaksa jerit stop.. habes kek tu nak kene belah..
x makan sgt pun kek tu, maklumlah tgh diet... so ade la kiteorg amik 3 slice kecik, esoknye bawak g sekolah arief, utk bg kat kwn2 die...

mula2, ingat kek 9" ni cukupla kan... budget budak2 dlm 20 ke 25 org... sekali tanye teacher die, 50 org! hah, ramainye... patutlah teacher die pun ramai... tp ptg, utk transit ade 30 org.. means 20 org lagi tu samada ade bibik or mak dieorg ade kat rumah..

patutlah byk tadika bukak.. mmg ramai budak rupenye...

apapun.. selamat hari lahir syg... smoga berkuranganlah kenakalan n merajuk tuh.. jd anak yg soleh. aminnn....

No comments:

Post a Comment

 
;