Wednesday, January 30, 2013

Tips carik tailor jahit pukal

So arini, kite jumpe 2nd tailor... sbb 1st tailor problem utk siapkan telekung2 tuh... tak larat nk tulis ape... yg penting kalau korg nak berniaga, pastikan tailor tu mmg tahu menjahit sekian, sekian..

contoh kalau nk niaga telekung, pastikan tailor tu mmg pandai jahit telekung... nak buat purplum, die kene tahu buat purplum.. biar die belajar dgn cikgu yg betul2.. bukan tgk, pastu buat... karang dptkan lah hasil yg sgt tidak memuaskan... mcm ape yg berlaku kat kite...

masa tu bg seorang peniaga adalah emas n duit.. duit nak guna utk belanja, byr kete, anak2 n kalau yg ade butik, byr sewa n staf n mcm2  lagi.. sbb peniaga bukan setiap ujung bulan, duit dtg....

so ape yg kene pikir n carik kriteria:
  1. Bagi die buat sehelai dulu, n kite pastikan hasil kerja dieorg. kemas or tak kemas. memenuhi citarasa n design kite or tidak. kalau tak, mintak baik2, suh die bukak n jahit balik.. biasanya dieorg xde mslh utk bukak balik, sbb dieorg pun mesti tak sedap hati kan kalau jahit tp customer (kite la tuh) tak suke...
  2. Jgn letak sejempuk 50 helai utk pertama kali.. no... kalau x jadi, 50 helai rugi! bg dlm 10-20psg... minimum is better sbb kite nk tgk, mampu tak die jahit pukal.. ade org bile byk2, jahitan die makin comot... tapi kalau jahit yg senang n dieorg mmg biase, cm baju kurung n tudung, rasenye takde masalah. tapi still kene tgk2 selalu ye.
  3. Masa. Sgt penting. Setiap helai, kene tgk, bape lame tailor tu mampu siapkan. Sbb kite kene jual. Setiap jualan ade tarikh pasaran, jualan n kite kene kejar especially kalau dtg musim raya n bagai. Tgk kemampuan tailor tuh, sehari dpt siapkan berapa.
  4. Standby 2nd n 3rd tailor... letak kat sorg ni 10, sorg ni 10, sorg ni 10. Cepat siap n terjamin back-up... Sbb dieorg pun manusia, kdg2 anak saket, or dieorg saket, so kite tak boleh nk harap kat sorg tailor jek..
  5. Harga. Oke, kalau hantar pukal, try harga serendah yg mampu n dipersetujui tailor. Sbb semuanya kos. Lagi rendah kos, lg bagus tp jgn smpai tailor tu teraniaya sbb terlalu rendah.. Tapi kalau korg jumpe tailor yg boleh jahit kemas n letak harga rendah, dats your luck la kan... so leh la jual dlm harga yg mampu milik... hehehe..

Harga, kalau jahit pukal, ade org amik, baju kurung RM18 kalau siap potong. Ade amik RM15. tp tu yg kene 500 helai ke atas. dieorg ade kilang. Kalau tudung, ade jek yg RM5 ke atas.

Harga ni biasanya bergantung pada:
(1) tahap kesukaran menjahit. cam telekung adinda ni, mmg susah kalau org tak belajar. Tak boleh tgk contoh, pastu leh jahit.. no.. unfortunately.. huhuhu....
(2) masa dieorg boleh siapkan utk sehelai atau sepasang. kalau baju kurung, dieorg leh siapkan 3 psg sehari. tudung lg banyak la kan... tapi utk design yg cerewet, makan masa dieorg, so up lagi harga ye.
(3) jenis kain n material, ni kdg2 la, kalau kain jenis kene lining, or lembut sgt, fragile sgt, so up lagi la harganye.

Ni baru yg basic.. lum lagi suh jahit manikla.. sulam lah.. mcm2 lagi la kan design... n mmg penting pastikan tailor tu berpengalaman. minta maaf kpd yg baru belajar. tp kiteorg berniaga, jenama tu sgt2 penting utk kredibiliti... so kualiti is no 1st. no mercy. kalau salah, sila bukak balik...

Cite pasal tailor berpengalaman. Ade sorg ni, die mintak tailor berpengalaman lebih 20 tahun menjahit, lebih 5000 student seluruh Malaysia kau... so die upah tailor ni sulam dekat 100 helai baju kurung die. Sulam ape ntah.. n bile siap, on time ye, hancur! Jahitan teruk n tak kemas! Kat mane silapnye, org tu dah sgt berpengalaman... Kerugian die utk 100 helai tuh, n die tetap kene byr upah tailor tu. padahal baju2 tu lgsg tak boleh nk dijual. tu lah, org melayu... kalau cina, kite rase dieorg takkan bayar. so, kite, bisneswoman, kuatkan hati. kalau x setuju, jgn byr.

So kene la berhati2... walau hebat mane pun tailor tuh, hantarlah sikit2 selagi kite tak hantar kat seluruh Malaysia kan... tu lain la... kite mmg kene hati2, sebab setiap tu duit kite... bisnes kite... tak boleh la asyik rugi jek kan..

oh, hari yg sgt penat... mggu depan check sample telekung tailor no2... rasenye kene anjakkan lagi pembukaan kedai online ni.. dugaan. Ya Allah, permudahkanlah... aminnn....

**Thanks utk Yatt (Butik El-Jameela), byk membantu dlm serba serbi tailor, butik n mcm2 lagi... Thanks gak utk Tmah n Dayah, tak putus2 bg semangat.. yg selalu dijatuhkan oleh sekeliling... huhuhu....

*** kpd tailor yg menerima jahitan pukal, boleh tinggalkan comment di ruangan utk kemudahan pelanggan yg mencari tailor pukal. sy menerima byk email tetapi tidak mampu membalas kerana yg sy kenal, semua jauh2 belaka.

188 comments:

cik jelita said...

As salam..
leh rekemenkan tailor yg bagus tak.Jahitan kemas & cepat siap hehehe.saya nak antar jahit pukal baju kurung pahang.

arnie said...

hmm.. yg sy kenal, sy x berani nk rekemen since sy ade berita tak baik tentang die.

try buat iklan kat majalah.com. tanye sape2 yg buat jahit pukal, n bape harganye. tak silap saye, kalau baju kurung, byk jek yg dieorg buat iklan..

Anonymous said...

Sy mencari tailor pukal Chinese, nk try and compare price. Boleh tlg recommend klau ada contact. Tq ;)

CTY Collections said...

salam. boleh recommend tailor jahit pukal jubah design sendiri yg murah...ada tailor quote sampai rm 60...macam mahal la pulak...

SARAWAK LAYER CAKES said...

Sy pun sdg Cari tukang jahit pukal khusus utk pakaian muslimah bg wanita brketinggian 5 kaki ke bwh dr saiz xs shga xxxl...

Mesahilir Residence Homestay said...

Sesiapa yang memerlukan tukang jahit pukal boleh hubungi saya ArRaouf 013-3500018. Berpengalaman menjahit baju melayu untuk Gulatis dan jackel. Sedia memberi sample.

feeza ghoni said...

Kepada sesiapa yang memerlukan tukang jahit pukal sila hubungi saya 0193532550(feeza). Boleh menjahit pakaian lelaki dan wanita.Pengalaman belajar di ikbn dan juga pengalaman menjadi tenaga pengajar di ikbn selama 3 tahun...

aida said...

Saya perlukan tukang jahit pukal utk shawl di area seberang perai/penang...jahit kelim tepi..sila hubungi saya 0124667797

viscaria co said...

Saya mencari tukang jahit pukal yg berpengalaman yg boleh menjahit bju kurung moden, kebaya, skirt dan sebagainya. Sila hubungi saya di 018-2669636. Terima kasih.

moneyblossom said...

ada sesiapa nak buat jahitan pukal baju kurung dewasa dan kanak2 boleh hubungi sy.. ani.. 011 2369 8815

Has Jan said...

tq sis berkongsi tips.. sy pun dok goggle gak ni mencari tukang jahit pukal utk jubah tapi klu boleh nak yg area melaka sbb senang nak pantau.. bagus juga pesanan utk jgn terus letak banyak kt tailor tu . ye la kan klu ada pengalaman pun kkdg bukan dia yg jahit dia pas kt org lain sbb dh byk sgt amik order .. niway tenkiu again sis.. akan sy ingat pesanan tu

Nur Athirah said...

Assalamualaikum..ad x info brkaitan tailor yg blh jahit tepi tudung, ukuran yg tepat n kemas..area bangi/nilai..tq

suri said...

assalamualaikum...sy mencari tukang jahit pukal pakaian wanita area seremban,n9.. kalau ada sila whatsapp / contact sy 012-372 9454

Fadhilah Abdul Ghani said...

aslm. sy mencari tukang jahit pukal utk jubah dan dress. keutamaan diberi kpd mereka yg berada di area sepang, nilai dan putrajaya. sila tinggal kan butiran anda utk sy hubungi. tq.

Ieja said...

salam..

saya mencari tukang jahit tudung & jahit tepi halus untuk shawl secara pukal area kl/selangor.. blh bg quotation kt whatassp saya 012-2859985

gencash.apparel said...

Hai kami menerima tempahan secara pukal. Kilang di Danau Kota, Setapak. Berpengalaman menjahit pelbagai jenis baju seperti jubah lelaki jubah perempuan dress baju kurung dan banyak lagi. Sangat mementingkan kualiti walaupun kuantiti yg banyak. Email kami - gencash.group@gmail.com atau whatsapp- 0182700653.

Abdul Raof Basir said...

Syarikat kami Ar Raouf Marketing sedia menerima tempahan jahitan secara pukal untuk semua jenis pakaian. Beroperasi di Klang Selangor dan dibarisi oleh tukang jahit berpengalaman. sila hubungi 013-350 0018 untuk keterangan lanjut.

Zalila Sharif said...

Salam jahit tepi halus semeter 50 sen whatsapp 0192160669

Nor Azma Ismail said...

Assalamualaikum. Sy azma dr ipoh. Sy mencari tailor yg menerima tempahan pukal menjahit jubah dan pakaian wanita area ipoh perak. Sy mencari tailor yg jahitan kemas sbb sy nk jaga kualiti baju sy. Sesiapa berminat boleh whatsapps sy 0139919815.

Suehy said...

Sy mencari tukang jahit uniform pukal kawasan johor. Wsap sy 0127970774

faqih said...

salam.. sy sedang mencari tukang jahit tudung secara pukal area kuala terengganu, hulu terengganu dan marang... sesiapa yang berminat, boleh contact sy 01132367853 seberapa segera... urgent.. trima kasih..

ibuanaklima said...

Sya mencari tailor jahit pukal shawl butterfly & halfmoon daerah Seremban..call 019-3947330 dan berikan harga anda..terima kasih

aishah senusi said...

Assalam. Saya cari tukang jahit pukal dress/jubah and shawl labuh area terengganu Dan Kelantan .sbrg info blh msj/whtsapp 011-22205913/013-3417461(aishah)

Mamarayyan Cotton said...

Salam...

Sy mencari tukang Jahit Pukal bagi blouse, tepi shawl , dan jubah dress area Skudai/johor bahru...mohon Whatapps sy 019-7548432

Unknown said...

Salam Kak

Boleh tolong recommend tukang jahit pukal tuk jahitan baby seam tudung di area Kuala Lumpur? Harga yg berpatutan. Boleh contact/whatsapp saya 0123686358

QisnaQasya said...

Assalam...

Sy menyediakan perkhidmatan.mnjahit shawl/tudung secara pukal.. sy d seri kembangan..blh whatsapp sy 0183501564 nurul.. tq

Rona Langsir said...

As salam,
Saya menerima jahitan pukal untuk baju kurung biasa/pahang, jubah dan baju kanak-kanak. Harga dr RM15 - RM35

Boleh hubungi saya 019-9199587 / 013-3427565

zla aqie said...

Salam..Saya ada mnyediakan tempahan jahit kilang pukal..pekerja around 10 ,kerja laju..boleh tempah jahit jubah,baju kurung,dress,shawl,beg, seluar,jubah lelaki,tshirt ,tshirt muslimah..bawa je contoh..
0137905304 area rawang,gombak,kuala lumpur boleh cuba

wan malaysia said...

saya menerima tempahan pukal untuk b.kurung,moden,pahang dan jubah.Harga berpatutan,saya d area sabah..hubungi saya di 0146543716..nor

Khalifah Muda said...

salam kami menerima jahitan tudung butterfly, shawl, skirt, jubah, dress dan baju kurung secara pukal. boleh sms/whatsapp +60134849430. area kedah

ArHann M said...

salam.

saya perlukan tukang jahit pukal untuk area Kelantan. berkemahiran menjahit pakaian perempuan seperti blouse, tshirts etc. Saya boleh dihubungi di 013-2772331 via Telegram or Whatsapp. Terima kasih :)

thulasi krishnan said...

Hi
Saya boleh menerima tempahan utk smua jenis baju kurung, baju melayu, punjabi suit, kurta, jubah, saree blouse dll lagi.
Boleh hubungi saya segera 0126688756

Ayien Petite said...
This comment has been removed by the author.
Yune June said...

assalamualaikum...

sy sedang mencari jahitan pukal area kuantan pahang untuk jubah abaya.hubungi sy di 0145301190.tq..

Ela Dannyela91 said...

Assalam, sy sedang mcari tukang jahit pukal dress/jubah moden yg siap dgn kain dan blh pos..sbb sy area sabah ssh nk jumpa utk deal.. Deal melalui whatsapp sja 01129859746.. Jahitan harus kemas n blh bg harga murah.. Tq..

AN NAYYAR LIL KHUYYUT said...

Assalamualaikum
Kami menawarkan jualan wholesale jubah/dress bermula 20pcs & ke atas
Juga sedia menerima tempahan jahitan jybah/dress
Pm/whatsapp kami AN NAYYAR ENTERPRISE di 0196744515
Terima kasih

mahaizan Ibrahim said...

Salam.. sy mencari tukang jahit pukal tudung dan jubah kanak2.. blh contact sy ezan 0126152212

Eda said...

Assalam.. Sy mencari tukang jahit pukal utk dress kanak2 area lembah kelang. Blh wassap/sms 013 3492880 (eda)

Wan Joe said...

Salam
Saya mencari tukang jahit tepi tudung untuk semua jenis tudung area penang
Bole whtsapp or msg saya 017-7365328(wan)

Wan Joe said...

Salam
Saya mencari tukang jahit tepi tudung area penang
Bole whtsapp or msg di no 017 7365328

Nor Hannie Sherry said...

Mencari tukang jahit untuk jahitan tudung di kuala terengganu atau merang.... Hubungi saya : hanim 0194517949 whatsapp/sms

hasima said...

Sy mnerima tempahan pukal bole hubungi sy di 0179223318

shamsul fendi said...

sy memerlukan penjahit untuk baju tidur kelawar secara pukal no 0182083734

MAMA HANIE said...

saya mencari tukang jahit pukal diarea terengganu untuk pakaian wanita sila hubungi saya 0107919745 sithaminah

Ahmad Shahrin Mohamad Anuar said...

As salam. Artikel yang menarik. Untuk makluman syarikat kami menerima tempahan pukal, sila hubungi puan kay 0163222760 untuk sebut harga dan tempahan. Terima kasih

mummy farra said...

as salam..

saya mencari tukang jahit pukal di kuala kangsar @ ipoh @ taiping...yang mana berdekatan....sila hubungi saya di fb Zarra Irdina .. terima kasih

Kilang Jahit Pukal said...

Kilang Jahit Pukal SAS Menerima Tempahan Potong dan Jahit secara Pukal call wassap 0147212459 Juliana https:// m.facebook.com / Kilang.Jahit.Pukal. Cheras Ampang Selangor

Gladiola shawl said...

Kami menerima upah jahit secara pukal minimum 50pcs. Boleh whatapp/ msg +6011 27126316. Kami berada di pandan perdana , kami juga menerima tempahan diluar kawasan kl atau selangor, dan penghantaran melalui pos atau bas.

Norwiddiana Mohamed Yatim said...

Salam smua..saya dari singapura dan mencari tukang jahit pukal di johor atau di kuala lumpur utk baju muslimah. Sila watsapp saya di +6584182780 atau email n3alf@hotmail.com

Norwiddiana Mohamed Yatim said...

Salam smua..saya dari singapura dan mencari tukang jahit pukal di johor atau di kuala lumpur utk baju muslimah. Sila watsapp saya di +6584182780 atau email n3alf@hotmail.com

Fallina Shuhaimi said...

Assalamualaikum

Saya mencari tailor yg blh jahit tepi shawl labuh secara pukal.
Area jitra, kedah.
Hubungi sy di 0192882926. Sms / wassup.
Syukran.

Fallina Shuhaimi said...

Assalamualaikum

Saya mencari tailor yg blh jahit tepi shawl labuh secara pukal.
Area jitra, kedah.
Hubungi sy di 0192882926. Sms / wassup.
Syukran.

sya said...

kami ada menyediakan jahit pukal..bangi seksyen 3
miqayla concept
0192815510

Aida Aliyas said...

salam saya mencari tukang jahit pukal untuk instant shwal yg terkini serta baju untuk plus size yang berada sekitar port dickson ,seremban leh whatsapp sy 01123330864

MAHANI ZAKARIA SOFEA said...

HI SEMUA
MyHanie Tailor dari Bandar Tasek Mutiara menerima tempahan untuk menjahit shawl dengan harga yang amat berpatutan.
✔MENERIMA TEMPAHAN MENJAHIT SHAWL SECARA PUKAL
✔MINIMUM ORDER 50 PCS (UNTUK SATU DESIGN SAHAJA)
✔KAIN DARI CUSTOMER SENDIRI
✔HARGA TERBAIK DAN TERMURAH DARI KAMI
✔DESIGN SENDIRI DI ALU-ALUKAN
✔UNTUK ORDER SILA DIRECT PM / WHATSAPP 01110887312

rozita sulong said...

assalam..sy mencari tukang jahit area ktrg or marang yg masih ambik tempahan baju untuk raya..

Nor Aini Riduan said...

Salam..sy mencari tukang jahit baju blouse di kuala terengganu dan kerteh. Boleh whatapps sy 0173500853 utk runding harga dan lain2

Anem Shah said...

Salam , sy masih mencari tukang jahit yg boleh jahit pukal utk pakaian kanak2 . (baju kurung moden , kebaya , baju melayu) . kalau boleh nak area Melaka dan harga yang berpatutan utk pukal . kalau ada sesiapa yang tau boleh rekemen kan .. Hihi . terima kasih 😊

sophia amani said...

Saya mencari tunang jahit pukal area Ipoh utk blouse dress Dan Jubah. Mohon recommend segera. Jahitan kemas Dan murah. Email : mangos.hill@hotmail.com atau SMS sahaja 011-3275 0804

Yassin Nabawi said...

Salam Anem, Kami menerimah tempahan jahitan secara pukal serendah 30pcs/size, pelbagai design dengan harga yang berpatutan.

Sila hubungi kami di talian 018-260 7562 atau emailkan enquiry anda di nygemilang@gmail.com untuk maklumat lanjut.

Terima kasih

Siti Raudah said...

Ade minimum x? Brpe helai minimum? Jubah baby blh x?

Siti Raudah said...

Area mana?

aina said...

Aslmkm ada xyg boleh jahit secara pukal selendang. Xkira selendang jenis apa pun. Asalkn selendang trend terkini. Kalau ada wasap sy ye 0175671577

Chidat Rashid said...

Salam.. Saya dari Dirania Butik di Rawang..
Sedia menerima tempahan jahit tepi halus untuk tudung serta baju.. Kualiti diutamakan serta menyediakan khidmat ambil & hantar ke tempat anda (dlm kuantiti yang banyak)
Boleh hubungi / whatsapp saya di no 018-2679652 (Kak Gayah)

Mastura #buatbytira said...

Tailor Jahit pukal di Ipoh boleh call 0182907871
Kami Terima Tempahan
Jubah
Maxi dress
Shawl
Instant Shawls

husna Halim said...

Salam..kami ada menyediakan perkhidmatan jahit secara pukal sekitar kawasan kl dan selangor..kami menerima pelbagai jenis design dan menjanjikan kualiti yang terbaik
Boleh hubungi kami di 0196191709(Maria) 03-62430929(Home)
0192306108(Nana)

lina said...

sy menerima tempahan jahitan pakaian lelaki dan wanita secara pukal. dn persendirian
jahit tudung dan shawl secara pukal dn persendirian
jahit pukal halus tepi tudung/ shawl
area kedah/pinang/perlis
hubungi 0194665354
call or wasap

Syok Study said...

Saya sedang setup perniagaan jubah lelaki moden design sendiri dan memerlukan tukang jahit pukal.. Saya area kuantan tapi tukang jahit area KL/Selangor pun ok..

Sila whatsapp/contact saya 0129006905

fatin syazwanie said...

Saya memerlukan tukang jahit pukal yang boleh siapkan tempahan on time dan kualiti yang terbaik. Tukang jahit untuk perniagaan jubah perempuan design sendiri bagi empayar perniagaan saya.

Sila whatsapp saya 0137276769.

Adda Johan said...

Salam... Sy menerima jahitan pukal bju kurung, kurung moden, bju kurung kank2, dress dewasa n kanak2, jubah deawasa n knk2... Lokasi kuala terengganu... Untuk sebarang tempahan boleh hubungi terus ke 0179096703

sya said...

kami menerima teempahan jahit pukal area bandar baru bangi minimum 20pcs per design

shawl
instant shawl
bawal
jahit baby seam
jahit tepi halus
blouse
kurta
baju kurung
dress
jubah
jubah lelaki
skirt
palazo
long blouse
baju uniformm

whatsapp 019'2815510

Qayyum Noorshah said...

Salam.. Sy menerima tempahan jahitan pukal pelbagai design. Area Ukay Perdana, Ampang selangor. Boleh terus wasap sy 0165009820

Fatkhatun Hasanah said...

As salam.. Sy ingin mncari tukang jahit scra pukal dgn plbagai design di area jb blh hubungi ke 0132390599

BlackRed Art Studio said...

Assalamualikum..

Kami menerima tempahan jahitan pukal minima 20pasang, tempahan yang dihantar pada hari ini hanya akan di jahit pada minggu 10 August 2015.

☛ Mohon tel kami untuk temujanji 03-5103 8583
☛ Kami tidak akan melayan sebarang pertanyaan harga melalui
tel atau watsap.
☛ Mohon pm atau email ke blackredsec28@gmail.com

Jemput datang ya!

Amirul Haqim said...

Saya memerlukan tukang jahit pukal (area pantai timur/KL Selangor) yang boleh siapkan tempahan on time dan BERKUALITI untuk perniagaan jubah lelaki moden design sendiri.

Sila whatsapp saya +60102407580

Mr Ard said...

Saya nak cari tailor area kedah/penang,wasap saya 0124659261

Cahayaqaseh Iman said...

INFORMASI MENGENAI BISNES KAMI:

Kami di CQI RESOURCES menerima tempahan jahitan borong dan pukal untuk semua jenis pakaian seperti Baju Kurung, Baju Melayu dan berbagai jenis Tudung dengan harga yang berpatutan. Dibawah adalah harga upah jahitan yang berkaitan.

PERKHIDMATAN MENJAHIT PAKAIAN: (Min 20 pasang)

Baju Kurung Biasa - RM25
Baju Kurung Pahang - RM25
Baju Kurung Moden - RM35
Baju Kurung Kanak-kanak - RM20
Jubah - RM38
Kebaya Pahang - RM38
Blouse - RM28
Baju Melayu - RM48
Jubah Lelaki - RM45
Kurta - RM33
Kemeja Raihan - RM33
Kemeja Biasa - RM35
Seluar Slack - RM25
Upah Lining - RM30
Lain-lain - boleh runding


PERKHIDMATAN MENJAHIT PAKAIAN: (Min 50 pasang)

Baju Kurung Biasa - RM18
Baju Kurung Pahang - RM18
Baju Kurung Moden - RM25
Baju Kurung Kanak-kanak - RM13
Jubah - RM28
Kebaya Pahang - RM28
Blouse - RM20
Baju Melayu - RM38
Jubah Lelaki - RM35
Kurta - RM25
Kemeja Raihan - RM25
Kemeja Biasa - RM20
Seluar Slack - RM35
Upah Lining - RM15
Lain-lain - boleh runding

PERKHIDMATAN MENJAHIT TUDUNG: (Min 1 design 1 kodi -20 helai)

Tudung 1 layer - RM5
Tudung 2 layer - RM8
Tudung 3 layer - RM10
Halfmoon - RM6
Shawl - RM7
Jahit tepi/kelim baby-Rm3-4
Lain-lain - boleh runding

PERKHIDMATAN MEMBUAT LABEL BAJU: (Min 1000pcs)

Label cetak (PRINTED) diatas kain soft satin BUKAN sulam. Ada 2 saiz lebar iaitu 25mm dan 12mm. Biasanya 25mm untuk baju dan 12mm untuk tudung.

(1) Size: 12mm x 70mm

Matt: Soft Satin
Colors: 1 Colors
Qty: Price:
1,000pcs RM 250.00
2,000pcs RM 300.00
5,000pcs RM 450.00

(2) Size: 25mm x 70mm
Matt: Soft Satin
Color: 1 Color
Qty: Price:
1,000pcs RM 300.00
2,000pcs RM 350.00
5,000pcs RM 500.00

(3) Size: 12mm x 70mm

Matt: Soft Satin
Colors: 2-3 Colors
Qty: Price:
1,000pcs RM 300.00
2,000pcs RM 350.00
5,000pcs RM 500.00

(4) Size: 25mm x 70mm

Matt: Soft Satin
Colors: 2-3 Colors
Qty: Price:
1,000pcs RM 350.00
2,000pcs RM 400.00
5,000pcs RM 550.00

Berminat boleh tel-0174873915
WhatsApp-0184722847 @
email saya di Anaviolet75@gmail.com.

Terimakasih dari saya
CQI RESOURCES.
Wsalam.

nur auni said...

Salam.. Sy mencari tukang jahit baby seam di area kemaman/ kuantan. Mohon emel kpd auni.mamabah@gmail.com.. Terima kasih :)

que said...

Assalamualaikum
Saya mencari tailor yang boleh menjahit blouse pelbagai design, kurung moden, kurung pahang, jubah dsb. Boleh menjahit pukal dan minima 10 helai. Sgt perlukan segera. Saya tinggal area Jenjarom, Selangor.
Boleh whatsapp, call, msg saya di 0176428565

Saya Nurul said...

Salam semua, Saya MENCARI TUKANG JAHIT JUBAH DEWASA SEGERA secara pukal area selangor. Sila hubungi saya nabila 01112844850

Norhafisah Omar said...

Area k.terengganu, menerima jahitan pukal untuk tudung dan baju, jubah dll wassap 0111-9474175

zaty said...

Slm..sy mencari tukang jahit pukal area perak..utk blouse..plss hubungi 0146609886

ekin sopie said...

saya mencari tukang jahit kelim tudung area ALOR SETAR tlg wasup 0119905242

lina said...

menerima jhtn pukal area kedah
pkaian lelaki & wanita
tudung/ shawl
tepi tudung
langsir
0194665354

adib mumtaz said...

Kami menyediakan perkhidmatan jahitan pukal di bangi. Kedai kami di kajang impian. Boleh contact cik adibah (013-6211368)

Ahmad NohiJ said...

Sy blh jahit

Sridhar Srd said...

Menerima Tempahan Jahit Pukal dan Individu
Mahlaxmi Tailor
Mount Austin Tebrau Johor (Near Tebrau Aeon Jusco)
Facebook/MAhcz
Jika berminat blh Call +601136844788 / 0127594688 / 0127588680/ +6594746449
Thanks :)

Husna Ghapha said...

Assalamualaikum. Kami menerima tempahan jahitan pelbagai fesyen pakaian lelaki, wanita dan kanak2 termasuk kemeja sluar slack, dress, blouse secara pukal. Kami juga menerima shawl secara pukal. Harga bole runding. Hubungi husna 013-3776493/011-26543461 untuk tempahan

Husna Ghapha said...

Assalamualaikum. Kami menerima tempahan jahitan pelbagai fesyen pakaian lelaki, wanita dan kanak2 termasuk kemeja sluar slack, dress, blouse secara pukal. Kami juga menerima shawl secara pukal. Harga bole runding. Hubungi husna 013-3776493/011-26543461 untuk tempahan

Rohaiza Md Rasdi said...

Saya mencari tailor menjahit tudung/shawl/jubah/blouse/dress sila hubungi saya di 0148353735

AhmadNazri Daud said...

sesiapa yg berminat utk jahit pukal yg kemas dan murah hubungi saya 0193052358.-lokasi usj subang jaya atau BANDAR BARU BANGI.

Muhsinin Sinin said...

Salam.. Kami menerima tempahan jahitan pelbagai jenis pakaian lelaki dan wanita secara pukal/borong. Tempahan jahitan tudung turut diterima. Selain itu,kami turut menjual pelbagai jenis pakaian seperti baju melayu, baju sekolah, dan lain lain secara borong.Sekiranya berminat,sila hubungi kami di talian 011 25506697 (muhsinin)- lokasi kami adalah di Kuantan, Pahang.

Azrul Hashim said...

Juridah musa
Tailor di rumah baju kurung asli,moden pahang
Lokasi Puncak Alam Selangor
Wsp/call: 0193029781

Azrul Hashim said...

Juridah musa
Tailor di rumah baju kurung asli,moden,pahang dll
Juga tepi tudung jahit halus
Wsp/call: 0193029781

Sis Shura said...

Assalamua'laikum wbt.

Saya mencari jahitan pukal untuk telekung yang ada lining ya. Based in Ampang, Selangor.

Minima kita ambik 50 pieces.

Boleh WhatsApp 017-331 7825 Atau email ashuraizwani@gmail.com

Nik Nurasyikin said...

Assalam. Sy mncari jhit pukal utk tdg nurse dan sek. Based in sri kundang/kuang/ or sg buloh. Hubungi sy 017-2919047

Nik Nurasyikin said...

Assalam. Sy mncari jhit pukal utk tdg nurse dan sek. Based in sri kundang/kuang/ or sg buloh. Hubungi sy 017-2919047

Cik Kiah Ayu said...

Aslkum..Saya sedang mencari tukang jahit pukal untuk jubah muslimah sekitar Johor Bahru dan Kota Tinggi. Sila hubungi saya 017-7794226 (Cik Kiah Ayu)

Rosaini Razak said...

TEMPAHAN SHAWL / TUDUNG SECARA PUKAL
Salam, disini kami menerima perkhidmatan jahitan shawl / tudung secara pukal dengan tawaran harga serendah RM3, kualiti amat diutamakan. kami bagi harga pukal berpatutan dengan kualiti butik.
.
Antara perkhidmatan jahitan yang ditawarkan :
= Jahitan tepi halus
= Jahitan kelim halus baby seam
= Shawl biasa
= Pelbagai Jenis Instant shawl
.
Boleh guna design sendiri dengan menyediakan sample☺
.
Anda Berminat ??? Boleh wassap saya di talian 017- 782 1257

Rosaini Razak said...

Salam..saya menerima jahit shawl / tudung secara pukal..berminat bole wassap saya di 0177821257 utk info lanjut

Juliana Ibrahim said...

KILANG JAHIT PUKAL SAS
SHIHAB & AIMAN SERVICES
Temujanji : Sabtu, Ahad –Khamis 2.00ptg – 8 mlm (Jumaat OFF)

Pertanyaan & Temujanji Call/Whatsaap 0147212459 JULIANA
Lokasi : Taman Bakti 68000 Ampang , Selangor exit mr2 Taman Cempaka
https://m.facebook.com/Kilang.Jahit.Pukal
http://kilangjahitpukalsas.blogspot.com/

Menerima Tempahan Potong dan Jahit secara Pukal/Borong :
Pakaian Lelaki/Wanita dan Kanak-kanak;
◆ Baju Fesyen
◆ Baju Melayu
◆ Baju Kurung Biasa
◆ Baju Kurung Pahang
◆ Baju Kurung Moden
◆ Jubah/Dress
◆ Dress/Skirt/Seluar Plazo/Cardigan/Kimono
◆ Tudung/Shawl
◆ T-Shirt (Pelbagai)
◆ Uniform
◆ Jersey
◆ Baju Corporate
◇◇◇ dan sebagainya..
Kami mempunyai Pakar Potong dan Jahit Berpengalaman, Upah Rendah dengan Kualiti Jahitan Yg Kemas. Kami Sedia membantu anda.

elle divine said...

salam, saya mencari jahitan pukal utk pakaian dress kanak2 dan cheogsam ( better if area kelantan). sila hubungi saya jdsyen@hotmail.com. 24hours reply.

juliana zainal said...

Sy terima tempahan jahit pukal..whtspp sy juliafasfion 01124407105

eida tans said...

Saya mencari kilang jahit beg. Sesiapa yang ada info mohon share atau pm sy di 0122654324
Trm kasih

Z said...

Saya mencari tailor untuk tempahan pukal jubah & shawl area pantai timur Terengganu-Pahang. Whatsapp / call saya 010 7696746

Siti_ rose said...

Assalam..tumpang lalu tuan blog.

Saya menerima tempahan jahit pukal dgn minimum 20 pcs per design..

Jubah 'A' Cut bf & wf = Rm 24
Jubah Empire Cut bf & wf = Rm 27
Jubah Princess line bf & wf = Rm 29
Basic blouse xde zip = Rm 16
Basic blouse bf & wf = Rm 18
Blouse kemeja = Rm 22
Skirt = Rm 18- Rm 19
Palazzo zip sorok = Rm 18

Wassap 0145462573
Area Bachok,kelantan

Zuraini ARTAILORPUKAL said...

Kami membantu Usahawan BUTIK ONLINE untuk bina PRODUK BRAND anda sendiri

[[ AR TAILOR PUKAL SHAH ALAM ]]
Kami menyediakan khidmat tempahan pukal untuk:
-DRESS
-JUBAH
-BAJU KURUNG
-BLOUSE
-BAJU MENYUSU
-SKIRT
-PALLAZO
-SHAWL
-INSTANT SHAWL
-lain2
.
Minima hanya 30 HELAI sahaja
.
Lebih banyak tempahan lebih rendah harga kami berikan
.
Free konsultasi design dan branding
.
Kualiti Terjamin, Harga Terbaik!
.
Sila Whatsapp ke +60162088784 untuk sebarang makluman atau pertanyaan.

strawberry merah said...

Salam..
Saya mencari tailor untuk jahit shawl..area kuantan pahang..call / whatsapp saya 0199207368 (shuhada)

Yasmin Wahab said...

Saya mencari tailor untuk jahit kelim tepi shawl, RM 3-RM 4. Area Shah Alam/Damansara/Subang. Sila whatsapp/msg ke 017-204 7654. Terima kasih.

ellyza Nordin said...

Sy mnerima tpahan jahitan wanita pukal area k.terengganu ..min 30pcs..per saiz
berminat sila hubungi 0132079157

hada azmer said...

Salam nak tahu @feeza ghoni area mana?

_-RESIPI HIDUP-_ said...

Ayu
Tailor di rumah
-baju kurung
-kurung pahang
-kurung moden
-jubah/dress

Kelantan +60179139583

Jamaluddin Rana said...

Saya menyediakan perkhidmatan menjahit pakaian lelaki, perempuan dan kanak2. Kami mempunyai 9 org pekerja. Jahitan kemas. Berminat call 0182135543

badd cha said...

Kami dirania boutique menerima tempahan jahitan pukal.. boleh hubungi kami di 013-9619944
https://www.facebook.com/Jahit-Pukal-Dirania-966105403425314/

farah madari said...

Saya mencari tukang jahit pukal ,blouse, pallazo dan skirt.. Kualiti terbaik dengan harga yang rendah .. 0182344940

nur syahida said...
This comment has been removed by the author.
AN NAYYAR LIL KHUYYUT said...

Salam sejahtera
Kami AN NAYYAR ENTERPRISE telah mula buka tempahan jahitan pukal(jubah/dress/shawl etc)utk tahun 2016.
Terkini,kami sedia menerima tempahan pukal bagi jubah/dress dgn kuantiti minimum serendah 20pcs,bagi membantu para peniaga baru mahupun lama.
Book slot anda sekarang(sementara masih ada).

**Slot bln Januari masih lagi dibuka.
**Turut menyediakan jualan pukal jubah readymade design sendiri(an nayyar lil khuyyut)
**Sebarang pertanyaan emailkan ke annayyarlilkhuyyut@gmail.com atau whatsapp 0196744515

KiNa HaShIm said...

Perkhidmatan Jahit pukal serendah rm3.
Minimum order 30pcs 1 design.
Kami di seksyen 13 shah alam.
Boleh wasap kami +60175408562

NURZHOFIROH MOHD SAFAR said...

Assalam..Saya sedang mencari tukang jahit pukal untuk jubah/dress/blouse/tudung berdagu/shawl dan lain muslimah sekitar bandar baru salak tinggi,nilai,sepang.whatsapp sy fyra 013-2793854.

nana cute said...

D ARYNA FASHION

as salam. sy menerima tempahan pukal di area kelantan. kerana sy berada di machang. menerima jahitan
- kurung moden + skirt duyung n kipas
- kurung tradisional
- jubah moden
- tudung ala fareeda (yg design terkini pun ade)
- shawl

berminat wasap sy @
D ARYNA FASHION - 0179191310

zue md noor said...

Assalamualaikum..Kami juga menerima tempahan secara pukal (Dress Wanita dan kanak-kanak, Baju kurung tradisional, pahang dan modern, baju melayu johor kanak-kanak dan dewasa). Cepat2 tau, tak lama lagi nak RAYA ni!!!

Kedai kami beroperasi disekitar Puchong Perdana. Mereka yang berada disekitar Puchong boleh datang melawat dan singgah ke kedai kami. Rundingan harga dan design adalah dialu2kan.

Boleh hubungi saya di 017-3245261 (Zue).

nur syahida said...

Assalam...saya menerima tempahan jahit pukal baju blouse dgn harga termurah..blh request zip..boleh direct wasap 01140706223 ida

Inacheras said...

Salam..saya ina dr cheras. Lebih 10th menerima tempahan menjahit jubah/blouse /baju kurung dan tudung hanya di kalangan kawan2
dan rakan sepejabat..di sbb kan kekangan masa yg terhad tidak dapat memenuhi permintaan orang luar.maka di thn 2016 ini..saya ingin melebarkan ruang sedikit membuka tempahan kepada yg berminat utk jahit halus tepi tudung (mesin siruba) dan jahit baby seam sahaja.
Minimum 30 pcs. Kualiti jahitan boleh dtg tengok dan test.
Hubungi /wssp 0123394924 /0172017796 (sarina)
Lokasi :tmn hussein onn, cheras kl

Saadah Adah said...

Menerima tmpahan mnjhit bbyseam..hrge pkal bg 30hlai ke atas hnye rm2..blh hnbngi trus sy adah..0164210149

Saadah Adah said...
This comment has been removed by the author.
AN NAYYAR LIL KHUYYUT said...

Blh whatsapp kami 0196744515 / email kami di @annayyarlilkhuyyut@gmail.com
Lokasi:shah alam/negeri sembilan

AN NAYYAR LIL KHUYYUT said...

Salam sejahtera
Kami AN NAYYAR ENTERPRISE menerima tempahan jahitan pukal(jubah/dress/shawl etc)utk tahun 2016.
Terkini,kami sedia menerima tempahan pukal bagi jubah/dress dgn kuantiti minimum serendah 20pcs,bagi membantu para peniaga baru mahupun lama.
Book slot anda sekarang(sementara masih ada).

**Ada beberapa kekosongon utk slot Februari
**Turut menyediakan jualan pukal jubah readymade design sendiri
**Sebarang pertanyaan emailkan ke annayyarlilkhuyyut@gmail.com atau whatsapp 0196744515

Ellya Suraya Md Salleh said...

Jahit Pukal.InsyaaAllah puas hati.Seremban-Melaka-Kuala Lumpur
Contact direct - 017-6055545. Terima Kasih

Jaa cyra said...

Saya mencari tukang jahit pukal blouse, jubah , shawl sekitar seri kembangan .whatsapp 010-9091699

ailiss said...

Assalam.Sy memerlukan tukang jahit dress & jubah secara pukal di area Kelantan. Jahitan berkualiti dgn harga berpatutan, blh hubungi sy di nombor 014-2992265 via sms/ whatsapp.

lina said...

Sy terima jht pukal area kedah/ perlis/ penang
- jht shawl
- tudung
- pakaian wanita
- pakaian lelaki
Wasap kami 0194665354

zue md noor said...

Assalamualaikum..Kami juga menerima tempahan secara pukal (Dress Wanita dan kanak-kanak, Baju kurung tradisional, pahang dan modern, baju melayu johor kanak-kanak dan dewasa). Cepat2 tau, tak lama lagi nak RAYA ni!!!

Kedai kami beroperasi disekitar Puchong Perdana. Mereka yang berada disekitar Puchong boleh datang melawat dan singgah ke kedai kami. Rundingan harga dan design adalah dialu2kan.

Boleh hubungi saya di 017-3245261 (Zue)/012-6987840 (Hanim)-wasup/call.

IHezrina said...

Salam..sy mencari tukang jahit mahir dgn segera.kedai di taman samudera batu caves.hubungi segera intan 018 3520046

bahri mohd said...

Mencari tukang Jahit telekung banyak banyak . call shuhada Abdul halim Abbas 0142398055 atau pembantu 0164401755

Unknown said...

Saya mencari tukang jahit pukal area temerloh kerana sy tggl di temerloh.. Klu ade harap boleh kongsi info...

Nur said...

Assalamualaikum..
Saya mencari tailor utk jahit Pukal area Temerloh pahang.. Jika sesiapa ade info harap boleh kongsikan..

yatt yaya said...

Tempahan untuk hari raya kurung moden rm45,terima tempahan jubah dress,kurung pesak dll* WhatsApp /call 0167439851 area melaka tengah..

Liza Pendi said...

Saya menerime jht pukal area kuching
Baju kurung
Baju melayu lelaki
Kanak -kanak
Tudung
Wasap 0146968413

Liza Pendi said...

Saya terima jahit pukal
Jahit langsir
Wasap 0146968413

GedungGaya said...

Kami menerima tempahan jahitan pukal semua jenis pakaian lelaki dan wanita dan kanak-kanak. Kualiti jahitan dipantau sendiri oleh guru-guru berpengalaman dan mempunyai buku membuat pakaian wanita yang laris dipasaran. Kelas bimbingan jahitan secara individu juga dibuka bagi yang berminat. Area kami di Sg Buloh.
Wassapp di 0107837845 untuk sebarang pertanyaan

Haznim Collection Haznim Collection said...

Assalammualaikum. Kami menerima bayaran pukal. Minimum 30 helai. Boleh tengok di FB haznim collection. Berminat whatsapp 01110815134

Manisnya Sweet Shoppe said...

Assalamualaikum arnie,
Pengalaman saya dengan tukang jahit memang memeningkan...saya dah rugi lebih kurang rm20,000 dan sampai sekarang masih x dapat gantirugi. masa nak buat kita ye ye la bayar deposit macam yg dia nak.kain kita provide. semua hancur macam tu je.bila mintak bayar balik cakap la tak ada bisnes. masa nak tempah cakap la dia dah biasa buat beratus-ratus helai pada satu masa.tengok sample memang cantik.bila hantar banyak habis jahanam semua...adoi tak reti la dengan tukang jahit.memang menakutkan.

Unknown said...

Saya ani..menerima jahitan pukal area seremban 2
Wasup sy 0176330425

Rosliani Che Tun said...

Salam..saya menerima tempahan baju kurung,kurung moden,langsir dan sebagainya di area serembam 2.sy juga menerima jahitan pukal..wasup 017 6330425

Karen Mahusin said...

Whatsapp 01129354949 (MACCI)

MsJu73 said...

Sedia menerima tempahan jubah wanita n baju kurung traditional je
(sbb ni side income je)
Nak pakai utk sendri or pukal pun bleh

Sepasang
Jubah = RM25
kurung traditional = RM25

pukal
Jubah = RM15
Traditional = RM15

Area sg besi kl
whatsap 012-254 8185

Unknown said...

Mencari tukamg jahit pukal baju kanak kanak.gown.baju kurung moden. Jahitan kemas dan du area ampang.Almaz.0123999289

Nenek Kebayan said...

Mencari tukamg jahit pukal baju kanak kanak.gown.baju kurung moden. Jahitan kemas dan du area ampang.Almaz.0123999289

Zura Zulkifli said...

Sy menerima tempahan jahit pukal utk shawl n tudung..pengalaman menjahit produk jakel..hubungi 0136240073

Izan Syahmi Zulkifli said...

Salam..sy mencari tukang jahit pukal yg boleh design blouse menyusu pelbagai design atau shawl area kl..hubungi sy 0126316731

lina said...

Sesiapa mncr tkng jht pukal area kedah perlis penang cll or wsp me0194665354

Rosliani Che Tun said...

Saya ani duduk di seremban 2..sy berminat untuk jahitan pukal..wasup sy 0176330425

MsJu73 said...

Assalammualaikum....sy Ju dri Sg Besi KL
Amek upah jahit Pukal
RM20/pc (utk Jubah sje)
MOQ: 30pcs (1 size sje)
watshap: 012-254 8185

Siti Nurzubaidah MF said...

telekung buat?

Bala Murugan said...

Salam. Sy berminat utk menerima tempahan pukal. Boleh whatsapp sy utk sebut harga dan contoh yg telah disiap. 0123680315. Tq

Wannoor Shaira85 said...

hai...saya menerima tempahan pukal baby seam untuk shawl..area Jeli...ayer lanes dan Jeli berminat boleh hubungi/ wssp 0139255958

Unknown said...

Sis nak guna org lg x untuk jhit pukal? Sy blh.

solehah said...

Saya mencari tukang jahit tepi tudung secara pukal area temerloh..

Fyra said...

Saya fyra mencari tukang jahit pukal untuk jahit blouse pelbagai fesyen, jahit shawl pelbagai patern, dan jahit mini kurung... Sila hubungi / wasap / telegram saya di 017-3703047

Mahmood Shah Alam said...

Kami mencari tukang jahit yg boleh bekerja di IKS kami di Kg Sri Kundang, Kuang Selangor. Kami menjahit Telekung dan pakaian Muslimah utk jenama kami sendiri dan juga utk pelanggan kami. Kalau ada anak2 muda lelaki dan perempuan yg mahu membina kerjayanya di dlm bidg ini, insyaAllah kami sediakan tempat utk anda sebaiknya. Hubungi saya zuhdi di 019-2520222. JazakumuLlahu Khairan

nynasyarina said...

Assalamualaikum ...
Saya menerima tempahan menjahit pakaian wanita dan baju melayu. Turut menerima tempahan menjahit manik dan jahitan lace. Untuk sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan , sila hubungi atau whatsapp di nombor yg berikut ; 011-3305 8435 _ nyna ******@a.nstailor
#tukangjahit
#tempahanpengantin
#tempahanbajuraya

nynasyarina said...

Assalamualaikum ...
Saya menerima tempahan menjahit pakaian wanita dan baju melayu. Turut menerima tempahan menjahit manik dan jahitan lace. Untuk sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan , sila hubungi atau whatsapp di nombor yg berikut ; 011-3305 8435 _ nyna ******@a.nstailor
#tukangjahit
#tempahanpengantin
#tempahanbajuraya

rizal sky said...

Saya terima tempahan jahit pukal utk pakaian unisex kanak-kanak dan dewasa dan juga tudung. Call/whatsapp 0164415360 area jelutong,penang

Kamarul Izhan said...

kami menerima tempahan jahitan secara pukal tudung dan pakaian muslimah.untuk pertanyaan boleh hubungi 0122942173 atau ke website rasmi kami www.ilapersona.com.
fb: www.facebook.com/ilapersona-produksi jahitan pukal.
atau boleh singgah ke produksi kami di no 21-1, jln 7/7c seksyen 7 bandar baru bangi.
guna waze: taip ilapersona apparel sdn.bhd.
terima kasih

Ajib Salim said...

Assalam. Kami masih menerima tempahan pukal raya! Dijamin berkualiti , kemas dengan harga yg berpatutan. RAYA PROMO MIN ORDER ONLY 30 PER DESIGN
ofis kami terletak sebaris dengan Laila Fabrika di Puchong Gateway.
call now 019-3633272 ( FIRST COME, FIRST SERVE)

Mek Mek said...

Slam.saya terima jahit pukal
-blouse-Rm16-18
-jubah,Rm18-20.
-telekong,Rm18-20
40-60 pcs
P.16 tahun
Sila whatsapp 016-3643950

Surprise.... said...

Mencari tukang jahit pukal untuk plus size L - 5XL blouse muslimah

farhanrazakk said...

Bagi whatsapp number

L M.L. said...

Saya mempunyai bisnes online dan dalam perancangan menjual baju kanak-kanak design sendiri. Mencari tukang jahit yg boleh menerima order minimum 10 helai ke bawah untuk setiap tempahan, area ukay perdana dan sekitar. Wssp linda lazin 017-939684.

Carey Anthony said...

Salam. saya memcari tukang jahit pukal dengan min 10 helai. Saya area Sarawak. hubungi saya 0146945070

JUSMILA JUSOH said...

saya mencari tukang jahit pukal wassap saya segera 0199034049..kelantan

Ummi arsyad azkiya said...

Assalamu'alaikum
Saya menerima tempahan dan jahitan pukal area Bayan Lepas Pulau Pinang
Baju kurung
Jubah
Baju Melayu
Baju kanak2
tudung
Whatssap Ummi Ayu 0175183516

Rr Rupo said...

sila call/wasap 01137611612.mohd rupo.dari kajang

Rr Rupo said...

salam.
nama :mohd rupo
dari:kajang
contact no:01137611712
kami menerima tempahan baju kurung,baju melayu,jubah,kemeja,tshirt,seluar,baju muslim dan muslimah,baju kanak 2 dan lain2

lily jb said...

saya boleh menjahit,sebelom raya haritu customer saya tempah untuk plus size, Alhamdulillah sekarang still tempah lagi, kalau berminat boleh hubungi saya 0127242142..

izmz kasih said...

sy menerima tempahan pukal wlaupun jauh dgn minima 50ke bawah whatsapp sy di no 0189471013

izmz kasih said...

sy menerima tempahan pukal whatsapp sy di no 0189471013

Unknown said...

Saya menerima jahitan pukal
( Area. : Johor Bahru &Kluang, johor )
-Baju kurung
-Baju kanak2
-Jubah simple wanita
:pengalaman bljr di Dian Trainning Centre, Kuala Lumpur , menjahit hampir 40 ++ thn ..
:wasap kami (01127827735,
017-7244651 , Rozi Home Tailor )

Vmobile City lombok said...

Saya menerima jahitan pukal
( Area. : Johor Bahru &Kluang, johor )
-Baju kurung
-Baju kanak2
-Jubah simple wanita
:pengalaman bljr di Dian Trainning Centre, Kuala Lumpur , menjahit hampir 40 ++ thn ..
:wasap kami (01127827735,
017-7244651 , Rozi Home Tailor )

Nuur Hazimah said...

Secretnuur boutique

assalam. sy menerima tempahan pukal di area pahang. kerana sy berada di kuantan.Jahitan berkualiti dan harga yang bepatutan.tq

berminat wasap sy @
Secretnuur boutique - 0134833304

Norita Basar said...

Sy terima jhitn pukal area bt phat jhor.
Wasap 0197447733

NAZLIATEE HILDA said...

saya menerima jahitan pukal & harga boleh dirunding ..saya juga ada menyediakan design jubah & dress dgn harga berpatutan .. ws 0175915278 / 0164844794

Unknown said...

Saya menerima jahitan shawl secara pukal area sg petani 😊
Wasap sy (013-5882526)

Atikah Nadzri said...

Masih mencari ke? Sy blh jahit,013-5882526 wasap sy

Atikah Nadzri said...

Saya menerima jahitan shawl secara pukal area sg petani 😊
Wasap sy (013-5882526)

mohd Ali said...

salam semua,
nama :ali
kawasan: kajang
contact no:01126286763
kami menerima tempahan baju melayu,baju kurung,
baju muslimah,jubah,baju kanak2,kemaja,kebaya,tshirt,tudung dan shwl.

Tney said...

Kami menerima tempahan pakaian wanita dan kanak area Negeri Sembilan, berminat boleh wassap 0176122064

Ina Nora said...

Salam
Tumpang lalu..

Kami menerima jahitan/tempahan secara pukal untuk semua jenis pakaian:

P - Jahit PUKAL
B - Jahit BIASA

- Baju Melayu (P-RM 38,B-RM 80)
- Kurta lengan panjang (P-RM28, B RM40)
- Baju kurung modern/biasa/pahang/riau (P-RM30, B-RM65)
- Baju kebaya/Kebarung (P-RM30, B-RM65)
- Dress 👗(tbd)
- Jubah Lelaki (P-RM 35, B-RM70)
- Jubah Perempuan (P-RM 30, B-RM 55)

*harga berubah mengikut jenis kain dan design

*minimum untuk pukal 20 pcs

Call : 01110711306
Wassap: 0183916326

-ina-

Post a Comment

 
;