Sunday, November 17, 2013

Gambar kelas arief kuasa dua

hihihi.. ade gambar kelas uolls... walaupun taska utk faheem..

arief fahmi tadika al-fatih
arief faheem taska al-fatih

tahun depan. faheem n baby --> bibik. fahmi masih tempat yg same.

gambar hardcopy.. pastu papa amik guna hp.. biasela, dah sbb dpt kat tgn anak, tentulah sudah melengkung-lengkung, terliuk-liuk..

Kelas Arief Fahmi (berdiri kat blkg sblh kanan, yg tinggi).. class teacher die yg pakai tudung color kuning tuh, yg cantik tu, teacher iffah. baru berkahwin ye.

Perasan tak gambar arief, die n kawan2 lelaki semua tak senyum. bile tanye, kenapa tak senyum?
Ni jawapannye, 'iyelah, amie kan lelaki, semua lelaki tak senyum, tak boleh senyum.. perempuan je yg boleh senyum'.. motip?? hahhahaha... nak control macho la sgt kan...

Ni kelas arief faheem.. seluar merah iteww.. teacher kesayangan die, teacher shakilla, yg berdiri plg kiri, tudung biru merah tu. die panggil 'ma' oke. yg klakarnye, nama kelas faheem, 'durian' hahaha....

Ni pun dpt dr hp papa.. mase g i-city aritu.. kesejukan dua beradik ni. susah nk amik gambar dieorg berdua bersebelahan gini.. see, ni pun adek tak tgk depan.

lagi.. aksi dua beradik tgk cite kat laptop mama... sweet jek time baik.. time perang, rase mcm mama pun nk ikut berperang. haishhh..

Hahahaha.. tak tau bile papa amik.. lame tak tgk faheem tdo tonggeng gitu..
lagi aksi faheem... yg semakin bijak... sgttttt baik! tgn ke bahu, mata ke atas.

ko ado..? taknak pakai seluar. makan epal, sambil baring, tenggek atas kepala sofa, kaki lipat mcm org beso.
tukar keje jd nenek kebayan. heh.
ya. seronok jd mama yg melihat semua aksi anak membesar. alhamdulillah...

No comments:

Post a Comment

 
;