Wednesday, December 25, 2013

Jubah cotton princess cut. Siap jahit!

Bakal dijual kat kedai online kite, adinda iman closet @ facebook.

Lame rase tak update.
Padahal duduk rumah. 
Sbb terlalu banyak benda yg nak dipikir. huhuhu...

Oke. nak share jubah/dress princess cut yg kite dah siap jahit. 
Material: 100% Cotton Vietnam. 

Cotton ni tak renyuk seribu ye.
Pastu kain agak tebal, tak nipis n tak jarang. Sedap dipakai. 
Nursing friendly, ada dua style, satu zip sorok, satu zip depan. 

Not For Sale. (yg ni contoh n utk kite saje ye.. hehehhee)

Oke. yg ni jubah princess cut belah tengah.

Yang ni contoh guna zip sorok. mmg nampak lebih kemas n sesuai.

Yang ni princess cut belah 3.

Zip metal cuma terbeli yg pendek. muahaaaha.. patutnye 14 inch, yg ni 12 inch sajok. so, atas tu cover dgn brooch. Tangan saje letak getah sbb kite tak suke lengan baju yg asyik ternaik2 ke paras lengan.
Ekcelli ade lg satu atas permintaan. nk zip sorok, tp belahan mcm color pink di atas. so, takleh belah 3, tp belah 4. tp x siap sepenuhnye lagi tinggal pasang zip.. nanti kite upload bile dah siap. 

Yg ni kite buat saiz kite ek (dats y lah tak jualkan). Saiz L. Bahu 17, Dada 42, Labuh 53, Panjang Lengan 23. Pinggang n punggung tak payah sbb mmg style cutting mengembang ala princess gitu.

the problem, mcm dah tak larat sesangat. rasanye akan terberanak dlm minggu n jugak.

No comments:

Post a Comment

 
;