Wednesday, January 29, 2014

Arief Fahmi is 6 today...

Setiap bulan die sibuk tanye, bile besday amie ma..
arini, die happy sgt, bile mama dtg n bawak kek n goodies utk kwn2 die..
walaupun mama masih tak sihat, gagahkan jgk utk buat anak senyum melebar. hehehe..

anak happy, mama extremely happy..

skrg baru rasa sakit kat jahitan tu balik. huhuhu..

amie n fateha lahir dlm bulan yg same. fateha 8hb, amie 29hb.. faheem jek jauh bulan 8.

oke. tgk gambo celebrate kat tadika die tadi.

Sampai2 nk berkawan dgn abang2.. pandai adek. tapi semua tgh tdo. tepat kul 4 ptg, baru dikejutkan.

Geng tak nak makan kek. See, auntie gmok kat cermin. duduk jek sbb sakit kat jahitan bawah. huhuhu..

Sape nk makan, kene bahave, kate teacher nye.

Tadaa... adek tumpang sekaki... asyik nk menguis m&m tu jek jarinye.

Ini kek nye. Happy birthday arief fahmi! biase mintak k.ilot buatkan, tp sbb die kat london, menjajau carik org nk tempah. sekali ade kat corner jalan depan rumah. hehehe.. kek span jek.
Mama n Arief Fahmi!

Banyak kali amik gambo dgn die sbb asyik buat muka tak senonoh mcm ni. haishhh!
Dah kat rumah.. Aishah Fateha.. kene tinggal dgn bibik. ajar bibik panaskan susu perah n masuk dlm botol. ingat  seminggu dua lps raya cina dah nk g um. lame sgt dah cutinye.

Bibik yg amikkan. We are Four! Fateha over! die bukan nanges tp menguap. hahaha..
Utk Arief Fahmi: 
Amie.. Sebagai anak sulong, abang, semoga Allah bg kekuatan dan ketabahan dalam hidup terutama utk melindungi dan mendidik adik2 supaya sentiasa di jalan-Nya. Smoga jadi anak yg soleh, penghafaz Al-quran dan smoga syurga itu utk amie. Mama sayang sangat kat amie!

Oke. nk tdo. penat sgt arini. (^_^)v

2 comments:

monstorious wife said...

Happy Birthday Faheem...!! Ramainya budak kat nursery tu.

arnie said...

kak, itu pun kite buat ptg, time day care.. itu pun teacher kate ramai takde.. kalau tak, time day care 40 org.. tapi pagi, time school 65 org! kopak mak bapak nk celebrate. huhuhu..

Post a Comment

 
;