Sunday, January 19, 2014

Fateha, kejutan untuk faheem

Sian anak mama sorang ni..
Dahla selama ni, die mmg selalu dekat dgn kite..

Tido pun kat sebelah..
Duduk pun kat sebelah. 
Kite mengaji ke, solat ke, makan ke, membaca ke, menjahit ke, die sentiasa ada dekat dgn kite.
sentiase.

Jadi first time, bawak fateha balik ke rumah.. 
ini die..

Menangis tak nak kuar dr kete!

Abg amie cuba pujuk. tak jalan. die nk mama dukung die tp mama dukung baby. lagipun, manelah mama boleh dukung die lagi.. dalam pantang dik..

Duduk blkg pullak mase pujuk kuar kete. kuat sgt menanges sampai jiran depan melawat pun ckp, 'oh ni la yg menanges smlm ye' huhuuhu..
mmg pilu hati.

even skrg pun, tdo kan fateha dulu.. 
pastu baru tdokan faheem.. 
itu pun tgh malam menanges kalau die terbangun n nampak kite susukan fateha..
menanges kuat pulak tuh tgh2 malam..
sudahnye, mmg kene byk pujuk die..
dah siap susukan fateha, cepat2 baring n peluk die. 
sayang.. tiga2 pun mama sayang.. =)

Fateha hari ini! Happy kuar wad! takde kuning.. alhamdulillah..
Hari ni ke-11. Nurse smlm ckp, dah bole makan jamu sbb baby takde kuning..
dieorg suh makan separuh sudu je dulu, sekali sehari.
So, baru start makan jamu arini.. harapnye fateha takdela sakit perut or cirit birit. aminn...
mama nk cepat sembuh n kurus!
chayo!

2 comments:

monstorious wife said...

alololo...comelnya jeles dengan adik dia...

arnie said...

keian kak.. sampai arini masih jeles. kdg2 tu, nak bf baby pun die menanges, tak bagi.. kdg2 die nk tolak baby ke tepi sbb nak kite peluk die je. haih...

Post a Comment

 
;