Wednesday, February 5, 2014

Nak join marathon jugak...

Masih gmok.
Tiap kali Fateha bf, terus lapo n haus.
Takpe kot. sbb rasanye, kene kurus diet + exercise.
Sbb kite dulu kurus pun sbb sukan. sukan ape yg kite tak masuk dr zaman sekolah rendah..
Kalau hari dlm jadual ade PJ (pendidikan jasmani kannn), punyelah happy..di saat yg lain siap menyorok dlm toilet sbb tak nak turun PJ.

Hoki. Netball. Cycling. Kayak. Hiking. Camping & Jungle Tracking. --> Feveret

Bile sume tu tiba2 stop.. mmg begini la.. n susah kalau setakat diet jek.. mmg kene exercise..

Sana sini marathon kan..
Teringin nk join marathon pasni. member pun ade join. so motivate sikit la kan.
Tapi apapun, kene start dgn warm up n build stamina dulu la kan.. 
So, kene tggu abes pantang betul2.. baru g exercise.. 
Ujung tahun nk g panjat gunung kinabalu. --> Azam tahun 2014

Lagi 2 hari, Aishah Fateha genap 30 hari.. sebulan.. 

Bam-bam tengah tido..

Ngantok lagi la mama... budak ni kuat bunyik tengah malam, tp mata pejam... kesimpulan, die tido, mama berjaga. huhuhu..
Tadi pagi, pegi klinik sbb rasa mcm tak best kat jahitan.
Ya, benda yg menakutkan, tp tak takut sgt, doktor kata jahitan meregang, terbukak, benang keras terkeluar. Sepatutnye 2 mggu je dah terurai.. ni kan dah nk masuk sebulan, masih ngilu..
n teruknye, bernanah. 

Doc bg ubat, kalau tak baik dlm mase 48 jam, kene bukak n jahit balik. oh nooooo!!!!
hopefully idak la sampai ke situ. aminnn.. smoga baik pasni.

Belum genap 30 hari pun, org dah tanye bile nk smbung research? haaa, ko adooo..
so, nak tak nak, mggu depan, isnin kene la g um semula. 

No comments:

Post a Comment

 
;