Sunday, July 13, 2014

Wide Shawl by Arnie - Jom Beli! (^_^)v


Sakit mata.
Fateha pun kene.
Bibik pun dah mula bengkak.
Pembawanya adlh Amie. dr tadika.
Ade parents tau anak kene sakit mta, teacher dah ckp pagi tu, tp die tetap hantar.
Then beberapa org kene jangkit.
Tahniah kpd parents yg selfish itu di bulan ramadhan.

Tp xpela. kalau ia utk kifarah dosa mata kite.
Redha n Bahagia.
Lebih baik kat dunia, dr dibalas kat akhirat kan.
Jd sabar la.
Takleh buat eksperiemen, kite fokus kat bisnes di fb. hehhee..

First time buat ads kat fb. Budget harian kite RM15.
Patutla org kate fb ads powerful.
Bayangkan dari 33 org je likes, dlm satu hari stgh (x sampai pun stgh pun) dah 256 org!
Tu baru step pertama. Promote Page.
Step kedua, kene Promote Product kite la pulak kan..
Jujurnye, model yg cantik mempengaruhi sales kite.
As long as model itu menutup aurat, tak mekap yg melanggar syariat, insyaallah oke.

Kite ketengahkan 3 jenis wide shawl.

Wide Shawl Polkadot

Wide Shawl Plain

Wide Shawl Dwi-Colors
Sila likes Page Wide Shawl by Arnie. Heh.
Compare sebelum ni, kite naikkan harga sikit, still murah, sbb nk kene byr iklan la kan..
Sy peniaga kecil-kecillan. Jadi beginilah. hehehe..

Kelebihan Wide Shawl by Arnie
1. Murah dr harga retail di kedai lain.
2. Kualiti -PD Chiffon yg sgt baik, tidak berbulu, minimal iron, tahan lama, berat iaitu terletak jatuh, tidak licin, mudah dibentuk.
3. Lebar dan labuh - Panjang 2m, lebar 0.75m. Utk menutup yg lebih baik.
4. Cantik n Gojes - Kombinasi color yg menarik dan cantik, sesuai pakai baju apa pun. contoh model ni pakai baju kurung hijau, tp baju tu sesuai n matching utk semua color shawl kami!

RM33 Sehelai.
RM30 utk 3 helai ke atas.
Tak termasuk postage. RM6 (Semenanjung), RM10 (Sabah Sarawak)

Mari Beli! (^_^)v

**Thanks to Noor Hidayah Sabaruddin yg last minute dipaksa jadi model.

2 comments:

Rai Ourkizuna said...

kawan saya pun kata power guna FB ads.. teringin nak cuba gak.. hihi

arnie said...

try la.. now hari ke-3 dah almost 650 org likes. chayo!

Post a Comment

 
;