Friday, August 29, 2014

Masuk hospital

Lama x update.

Isnin sampai rabu lepas, kite kat hospital an-nur. Again? Hahhaha...
Luckily bukan utk bersalin n kite kat suite room.
Kite malas nk komen. No expectation at all.

Terpaksa warded sini sbb azzahrah penuh. Sbb suspect apendic (xtau eja). Tp hari ni mcm dah baik jek. Ayah ngan mak dua2 mmg dah operate apendic.
Tp last doc ckp, jangkitan kuman kat perut. Antibiotik yg salurkan kat dlm badan tu, resolve the problem. oke.





Im here.. Huhuhu...

Mula2 ngeri gak nk masuk an-nur ni. maklumlah trauma mase 2011.
tp so far, alhamdulillah. yg byk komplen is en.suami.. kalah pesakit.. hahaha..
sbb die compare dgn az-zahrah. especially dr segi harga, az-zahrah lg murah tp lagi luas n selesa berbanding kat an-nur.
kite no komen sbb tak penah dok kat az-zahrah. die jela yg dok situ kan.. n boleh la compare.

Kalau kite compare pun, dr tahun 2011 n now 2014.. makanan die bertambah baik. dah tukar ceterer katenye. oklah. semua food sedap. no more buah busuk. no more sayur layu, tak fresh, x selera nk makan. now, sodap!

Dinner. Dari 3 menu, kite pilih bubur+ayam lemak cili+sayur petola suun. pastu nyesal sbb lapar giler. then susah payah en.suami g belikan beef steak kat kedai blkg an-nur. beef steak okey, ngade kannn.. hahhaa..

Breakfast. Kite pilih roti arab+kari ayam. Sedap!

Sorry senget. malas nk edit gambo.Lunch sblm balik utk hari ke-3. Nasi tomato. Sodap jgk! Sy suke!
Pastu nak cite. sehari sebelum sakit, sempat kite g bawak ke kolam renang kat bkt mahkota jgk. demi budak2, kite tahankan kejap sakit perut tu. mase ni, masih belum kuat sgt sakitnye. malam tu baru sakit kuat.
 
Anak happy, apa lah sgt sakit mama.. See.. Faheem dgn pistolnye. (Faheem pggl pistol piauu piauu oke. heh.)

Fahmi kat kolam dalam. x bape dalam sebenarnye. die masih boleh jejak kaki.

Bertiga! Susah giler nk amik gambo bertiga! Heh.
Belum lg g lab. mggu depan baru pegi n terus smbg eksperimen. pastu plan buat paper utk conference pulak. tgkla nanti. insyaallah.

allahhumma yassir wala tuassir...

No comments:

Post a Comment

 
;