Thursday, January 8, 2015

Besday Aishah Fateha & 1st day Arief Faheem at Qdees Kingdergarden

8 jan 2015.. genap Aishah Fateha Bte Mohd Firdaus, setahun! (^_^)v
Woo..rasa mcm baru mggu lepas jek bersalin kan die.
teringat lagi detik2 cemas bila pergerakan die dah tak cukup 10 kali..
bile masuk 2 hari berturut, terusla kene warded almost 2mggu sampai lah bersalin..

betapa risaunye dgn 2 pendekar kat rumah..
nasib mak ayah dtg dr johor, tolong tgkkan dieorg..
tolong bawakkan dieorg g hospital. confirmla kite rindu kan.
tetiap malam kiri dan kanan..
tak dpt bygkan betapa kuatnye ibu2 yg terpaksa berjauhan dgn anak2.. huhuhu...
n sian jgk kat mak ayah yg sggp dtg n jaga cucu-cucu die..

ok. itu setahun yg lalu..
now dah setahun. alhamdulillah. sihat dan ceria sgt minah ni. hahhaa

Pink! Yeah! Adorable.. (^_^)v

Hai. Saya dah setahun. =)

Hari ni jgk, first day Arief Faheem masuk tadika Qdess kat Bandar Seri Putra.
Orentasi jek dulu..
Sblm ni taska al-fatih kan.. bukan tadika. tu just utk daycare jek.

Nak pegi, nangis.
Sampai kene dukung dgn teacher.
Masa balik, happy!!! siap mendepang tangan dan ketawa.
Betapa happynye die kat tadika. ramai kawan.
Teacher kate, die baik sangat. faheem kann... hehehe..

Sebelum Kejadian

 
teacher dukung haa...
Arini hari kedua, so far, tice kate arief faheem ok.
Friendly dgn semua friends n tice. suke senyum.
Tak banyak cakap. **part ni kite gelak sbb faheem mmg x pandai cakap pun lagi. hahhaa...
Abang die, Arief Fahmi masuk kejap tadi, panggil faheem masa nak balik.
Pastu die tanye, nape tak hantar die kat sini. **die tgk byk sgt mainan yg best mcm play dough yg lengkap dgn accecories, macam2 la.. kat tiap kelas, siap ade satu tv kecik. hebat2.
Takpe Arief Fahmi, masa Fahmi pun, mama dah hantar tadika yg terbaik yg kami mampu..
Pun happy jgk kan..

Then, malam tu, celebrate sikit utk the only gigurl mama..

Dengan bibik sekali, almaklum besday fateha, anak kesayangan die. hahaha.. see, semua mata 3 beradik kat kek. panggil la mcm mana pun, semua mata tertarik kat kek saje. hahaha..


Besday girl yg sgt ngantuk n baru kene sunat. sian die. hehehe..
 
 
Black forest kek, dlmnye kek span yg tak bape span perisa coklat. Pilihan si abg Faheem. Rasenye ok jek.

Mggu depan, baru Fahmi dan Faheem belajar..
Masing2 ke sekolah baru.
Pastu baru pikir pasal bibik yg nak balik awal bulan 3 ni. *sighh (masalah bibik lagi kan..)

No comments:

Post a Comment

 
;