Sunday, June 14, 2015

Beli daily planning and notebook @ notbooknotbuk.com

Notebook and daily planning.
Student.
Penting tau.
Kerja lagi la penting.

Ok.
Diari.. kite tak bape suke sbb terikat dengan tarikh, dan tahun.
Bukannye dpt tulis tetiap hari n mggu pun.

So... daily planning sangat la bagus sbb tak terikat dgn tarikh n tahun.
So, kalau mggu tu penting, kite tulis mggu tu jela kan..
Plan mggu tu n seterusnye.
Kalau x sibuk, cuti, xyah bazir kertas gitu. hehehe...

Notebook. of course utk nota n study n results.

Ekcelli kite beli mase kat jaya one aritu.
Malay. handmade.
tapi boleh beli dari website dieorg: http://notbooknotbuk.com/
harga berpatutan k.
ada mcm2 corak buat rambang mata... hehehe..

See.. cantik sangat kann... Biru tu daily planning. merah tu notebook. die jahit pakai kain sendiri. So mmg chantek! Diari tebal sikit RM35. Notebook sederhana tebal dlm RM21. Depend ketebalan, binding n apa2 la.. tgk kat website die. Cun!

Daily planning. See, tak terikat dgn bulan n tahun. just daily planning for a week. Kalau cuti, xyah bazir kan kertas.. boleh dibawak ke tahun seterusnye. tak rugi beli tengah tahun kan... hehehe..


Hmm.. lepas en.suami tengok kite beli.. esoknye jugak die bawak selambak notebook n diari dr opis. Die kate sape suh beli, abg banyak.. gitulah die..

Ade lagi.. ni die bawak balik dr opis. diari. tak bape nk minat sbb dah abes tahun. boleh jek buat tulis nota.. mak dah amik bg kat member2 die yg blaja ngaji. kihkihkih...
Tapi yg en.suami bagi, kite ade simpan jgk, utk kegunaan masa akan datang.
Tapi yg beli tu, of course kite guna dulu sbb cantek. hahahah...

Saya suke!

No comments:

Post a Comment

 
;