Thursday, July 16, 2015

Berbuka dgn sifu (^_^)v

Salam..
Hari ni last ramadhan tahun ni..
Esok raya. Utk raikan kemenangan muslim..
Jangan sedih2..

Apapun.
Nak share aritu prof blanje budak lab berbuka puasa.
Yg betul under prof utk masa ini la ye.
Mmg ramai, tp ramai tu kebanyakkan tumpang buat eksperimen je..
Sharing is caring kan...
Maklumlah.. nanti kite mengajar kat uitm, lab confirm la tak mantap lagi kan... bukan alasan tak bole..
Bole. Kite share kat U lain.

Ala.. org obersea pun selalu buat.
Sbb nk share knowledge kan..

N.. ni first time tau prof blanje makan buka puasa. Ramai2 pulak tuh. Hehhee.. semoga prof kami murah rezeki dan diberkati Allah sentiasa.

Kami berbuka kat corus hotel.. bukan komura.. tp kat dondang sayang... hmm... baik lagi royale bintang kot. 


Kami bertiga je pompuan buat mase ni. Yg lain bukan under prof.. 

Sporting je kan prof pegang monopod. Selamber jek bdk2 ni.. hehehe..

Ok. Sempena akhir ramadhan..
Kite mohon ampun maaf...
Semoga amalan kite semua diterima..
Diberkati dan dirahmati sentiasa..
Dipermudahkan segala urusan..
Aminnn..

Selamat hari raya.. (^_^)v

No comments:

Post a Comment

 
;