Wednesday, August 12, 2015

Celebrate Besday Faheem @ Qdees

2 Ogos genaplah faheem 4 tahun..
Makin bijak.. n makin nakal. fuh.

Kite kan letak die kat qdees kan.
target at least nk die ade background english as foundation..
kalau boleh.. at least 2 tahun la die kat situ.. umur 4 dan 5 tahun..
tapi.. tula.. yuran die.. huhuhu.. saket..
mmg selalu kene half-half dgn en.suami.
n si abg die pun, fahmi.. kat swasta jgk.. sriti.. fateha lagi.. sbb xde bibik kan..
mmg banyak duit kite kat education anak2 la..
n xtau plan tahun depan. kalau dah keje, senang sikit la rasanye. insyaallah..

Tadaa.. kek ni kite beli 2 kg. sbb ade 45 budak dlm tu.. tapi.. ntah kenapa, tukang buat kek emergency, jd die suruh staf baru die siapkan decoration.. jadi kek ni, sangatlah comot.. huhuhu.. nasib rasa die sedap. see.. banyak kereta coklat tu, sbb staf tu rasa bersalah, die letak satu peket coklat kereta tu.. siap bg mcm2 free.

Tadaa.. sume excited. ni bdk kelas faheem. ade 10 org.. kalau 45 org turun, maunye kecoh. hahaha..

bergambo dulu... tice die kate, td sume dah syg n peluk faheem.. n wish happy besday kat faheem.. happy sgt die..

Tice kesayangan faheem. Tice mimi..

Mama gigih bwk teha, tp die menangis sbb ingat nk kene tggl kat situ.. ntah ape2 jek.

Gambar ni diberi oleh tice die. selepas makan kek. comot sgt. besday boy!

Lepas abes tadika kat qdees, faheem kite transit kat taska fateha. tu yg makin rapat dua beradik ni. cikgu2 taska fateha pun cakap, fateha dah pandai bermain, dah bersuara besar panggil org.. dekat 5 bulan fateha sesuaikan diri kat taska tu.
Selamat hari lahir Arief Faheem yg ke-4.
Semoga jd anak yg soleh dan cemerlang dunia akhirat.. aminnn...

**celebrate isnin yg lepas, sbb mama lupe besday die. wuaaa....
terukla mama ni... selalu lupe besday anak2 m suami..

**now.. hari2 faheem request kek lagi. adehh...
nanti balik masak sendiri kek coklat kukus tuh. beli mahal. hehehe..

No comments:

Post a Comment

 
;