Thursday, October 15, 2015

Pegi conference

Kite mmg lembab la kan..
tahun 3 baru nk g conference..

before ni x mampu nk pegi.. 
sebab xde results.. malu..
dapat results pun lambat kan.. huhuhu..

conference pun local jek..
tu pun kene paksa dgn prof.. 
punyela malas nk attend mane2 conference.. x confident.
tapi yg rasa nak g tu.. sebab kat JayBee.. jb. hehehhee..

parents kat kulai.
tapi kite cume tau rumah tu jek. luar dr tu, xtau.
dah x tau perkembangan jb selepas sultan yg lama tu mati.
zaman remaja lain lah.. celah mana semua tau.. huhuhu...

en.suami kite tu.. 
bile balik kampong, means duduk rumah mak diam2.. gitulah..

then.. aritu..
kite balik dgn member2 sekali yg join g conference..
dieorg g uss. kite tak g sbb dah penah g kan..
lagipun nk kene jimat duit.. 
duit kite last masuk bulan ni.. hati tgh risau..
baru abes candidature defence semua..
so mggu depan baru kite boleh submit dgn segala tok nenek dokumen n requirement. fuhh!


Ni keje dieorg kat rumah totok. lepak2.. sian tgk dieorg bosan.. kite bawak dieorg jalan2 n main air.. sehari sebelum g conference..

Inflatable Park kat depan rumah mak ayah jek.. RM9 sorg beli kat groupun. kalau tak, sorg RM15. mahal tuh.

Tak banyak sgt mainan die.. lagipun fateha takut.. asyik nk berdukung n menangis.. pastu siap menggigil sejuk. padahal faheem tak puas main lagik. sian si abg. last2 balik gak, sbb teha buat perangai. so yg enjoy, faheem jela.

Ni auntie bawak faheem main kat jusco.

Ok. makcik kat depan berdiri pakai baju peach tu, kite. huhuhu... spoil sikit sbb terover masa.

Sijil macam ni.. kebarangkalian hilang tu sgt tinggi. muahahhahaa... kite simpan sijil yg penting2 jek.. yg mcm ni, x sgt.. tp now masih diperlukan utk masuk dlm requirement wajib graduasi kat UM. simpan dulu.

Ni die. muka kene tggl dgn kiteorg.. muahahaha.. amie kene tggl sebab die kene sekolah. en.suami mmg tegas bab2 sekolah anak. tadika boleh lagi, sekolah, no. keh keh.. muka ketat tgh tggu pizza. perghh.. kalau mama nak, kene beli sendirik okeh.

Then.. kiteorg pun dah balik malam tadi.
Happy giler amie nmpak muka mama.. rindu sgt la tuh..
Teha pun rindu dgn papa die.. asyik sebut papa papa papa.. keh keh keh..

oke. 
next plan: submit semua surat2 rasmi yg dah disahkan prof, dokumen2 termasuk surat dah lulus candidature defence, n 3 chapter pertama yg dah siap utk extend satu sem. 
banyakkan. hopefully prof kat uitm bagilah kite extend. n cepat2 masuk gaji balik. huhuhu...

No comments:

Post a Comment

 
;