Tuesday, November 24, 2015

Risau

risau.
x berjaya utk extend.

g uitm td.. bhgn sumber manusia cakap.
sbb awak submit borang selepas tamat pengajian.
so kami tetap akan proses borang awak.
tapi jawapannye adlh awak gagal.
takkan diterima utk extend semester.

bukannye kite sengaja lambatkan.
kite dpt results pun mmg lambat.
sem 5 nk masuk 6 baru dpt semua data.
nak analyse lagi.. study utk cari sebab lagi..

nk submit extend form kene ade candidature defence (cd) punye results.
nak cd kene dah prepare 3 bab thesis.
bukan senang nak buat especially yg paling leceh adlh literature review.

pastu nak tggu tarikh present lagi kan..
pastu nak tggu pulak fakulti kuarkan surat.
pastu jumpe dekan pulak.
banyakla prosesnye kan..

sedangkan kite dpt results pun mmg lambat.
what to do.

ni dieorg kata.
kpm tak bg students extend semester langsung.
kalau extend kene bayar sendiri.

elaun n duit dah x masuk dr bulan 10.
risau.
cari keje.
nak jual kat pasar malam? hehehe...
*sigh

2 comments:

monstorious wife said...

Dont worry arni, insyaAllah ada jalannya. Kawan akak pun under TPM uitm, masa dia report duty dia tgh writing, lepas 2 tahun baru grad. Tapi masalahnya lepas report duty tu gaji memang x jalan la.

arnie said...

tula masalahnye. kite dah report duty jgk. gaji tak jalan. =(

Post a Comment

 
;