Saturday, March 26, 2016

Potluck postgrad's roomates

Nak letak jugak walau dah lepas.
keh keh keh..

 Tadaa.. kiteorg 5 org je dapat bilik special ni.. 
dari kiri. an. illa. ajib. and taufiq.
Bilik ni jauh sikit dari lab dan gangguan. hehehe..
4 org tu semua baru register utk phd. 
Yang dah kawin no 3 dari kiri. yang lain, bujang.
kite. anak 3 hokeh!

Jadi dieorg buat relaks je.. sebab xde nak terkejar apa sangat..
xde komitmen keluarga sangat.. kecuali yg dah kawen tu la. 
selalu balik ganu tgk bini n anak. baik tau.
heh.


Yang banyak masak si an tu la.
Nasi goreng, ikan goreng, cencaluk tu semua die yg buat. 
Bahan dari sabah oke.
Kite bawak ayam goreng je. hahhaha... tu pun beli. x sempat la. 
mase tu nak jumpe prof.

Sushi tu, illa yg buat. Sedapnyeeeee....
Pastu kite dah try kat rumah. jadik! sedapnyeee..
mak ayah pun cakap sedap. papa pun approve. 
resepi nanti la kite share ek. hehehe..

ok. bai.

2 comments:

Nana Aris said...

cepat-cepat skit share resipi sushi tu ye..hehe

arnie said...

hahhaa.. oke.. arini jgk aku tulis. =)

Post a Comment

 
;