Wednesday, May 18, 2016

Chapter by chapter


Berdebar menghitung hari.
Tak pasti boleh siap tak by the end of this month.
Siap je. Bukan submit.
Sebab nk formatting n print lagi kan.
Hopefully sempat masuk meeting senat bulan 6.

Esok dah jumaat.
Sabtu ni mesti prof panggil.

Ade 6 Chapter.

Chapter 3, 4 dan 5 paling penting sebab semua results and discussion.
Sebab tu kiteorg write dr belakang.
Chapter 3 dan 4 dah siap reviewed by prof.
Chapter 5 dah bagi kat prof.
Biase die siap edit dlm masa sehari je.
Laju kan.

Sekarang tengah gigih chapter 2.
Kene tambah info sikit lagi.
Arini nak siapkan.

Chapter 1 dah siap. tp of course kene edit sikit.
Sebab tu buat mase candidature defense aritu.
Tak letak semua results.

Chapter 6, conclusion semua results.
Copy paste semua conclusion dari chapter 3, 4 dan 5, then rephrase.....

Esok tadika faheem celebrate teacher's day.
Siapkan adiah.
Bungkus dgn kertas A4 color2 je. huhuhu...

Okla. nak lunch. pastu sambung.
Sempat berblog kan! hahahahaha...

No comments:

Post a Comment

 
;