Thursday, July 28, 2016

Risau

Risau.
Phd akan diberi tempoh 1 tahun untuk menghantar surat senat dari tarikh yg sepatut nye kite habis blaja.
Sepatutnye kite abes bulan 10/2015.
Tp sbb extend 2 semester...

Now dah nak abes bulan 7.
Ade 3 bln je lagi to another october.
Is it possible?

Submit thesis pun bulan 6.
Boleh je submit bulan 5 tapi sebab nk masuk meeting fakulti dulu kan.

Dan selepas itu, kite tak boleh buat apa2.
Semua bergantung pd examiners.

Bayangkan viva orang yg tunggu sampai setahun?
Mmg terang-terangla dpt surat ganti rugi.
Surat senat tau.
Bukan surat thesis dah berjaya disubmit.
Sebab sampai tu jela yg kite dpt kawal.

Of course nak cepat.
Tak tau ape perasaan orang yg buat dan luluskan undang2 ni.
Undang2 yg bertukar-tukar tak mcm dlm perjanjian awal.

Apapun.
Jumaat ni. Harap Allah cepatkanlah viva kite.
Sempatlah submit surat senat pd bulan 10 ni. Aminnn..
Huhuhuhu...

4 comments:

monstorious wife said...

Semoga Allah permudahkan Arni. InsyaAllah.. selangkah je lagi nak habis.

arnie said...

Aminnn.. tq kak.. tula.. nak lepas viva je. huhuhu...

Nana Aris said...

semoga dipermudahkan semua muni

arnie said...

Tq nana... huhuhu...

Post a Comment

 
;