Saturday, September 17, 2016

Mengomel

Dah tengok train to busan?
Kite dah tengok ari rabu aritu.
Padahal ade je yg free kan..
Tetap gigih ke ioi mall putrajaya.
Tengok wayang sorang-sorang.
Sebab pakwe berlakon punye pasal.

Sekali. Kecewa. Semua mati..
Pakwe pun mati!
Tinggal dua orang je.. tu pun hampir nak kene tembak.
Kite punye kecewa tu.
Macam putus cinta!
Terus lemau sampai hari ni. Hahahaha...

Tapi sebab setakat putus cinta.
Jadi tak lama lah kecewa tu kan. Hahahhahaa...

Selasa depan ade interview.
Macam malas nak pegi.
Tengok lah mood mcm mana.
Dieorg suggest pegi je untuk test market. heh.
Rasa macam nk lepak je dgn member.
Rasa macam nak enjoy je perasaan bebas ni sebelum start keje semula.

Insyaallah meeting senat next week.
Yang penting, dapatkan surat senat dulu untuk lapor diri.
Tak tau bape lama kene tunggu posting.
Pastu bila start kerja, bulan ke-3 baru dapat gaji eh. Fuh! Berasap!

Nampak gaya.
Memang kene datang la interview selasa ni.

Macam dah boleh tambah satu label je kat belah kiri ni kan..
Since dah xde cite pasal student nanti.
Pasal keje.. keh keh keh.. macam best keje ko.

Sekian.

No comments:

Post a Comment

 
;