Thursday, September 1, 2016

Winning my own war! Alhamdulillah.

Alhamdulillah.
Akhirnya.... kann...
Ade orang buat 2 tahun je..
Kite sampai 4 tahun. huhuhu..
At the end yang penting.. habis!

Dekat 1 jam jugak.
20 min je presentation.
Selebihnya Q&A.

Minor correction.
Dieorg suruh baiki gambar, tak berapa jelas.
And objectives sikit.
Tadi kerani cakap, semua almost thesis clean. hehehe..
So far, rasanya tak banyak corrections.
Tunggu pukul 3.30 ni, untuk dapatkan full report utk correction.

Kene siapkan correction and binding by next friday.
laju kan?
takpe. nak buat apa je lama-lama lagi.
tak larat dah. hehehe..
Kalau ade rezeki, insyaallah dapatlah berkonvo bulan 10 ni.

Yang paling terharu.
Mak ayah sanggup datang.
Kite tau dieorg bangun malam tadi solat hajat.
Mase kite present dalam pukul 11 tadi pun, mak buat lagi solat hajat.
Mane nak dapat mak ayah sebaik ni. Subhanaallah!

Tak lupe jugak kat angah.
The best kakak ever! Heh!
Ko kene datang konvo aku k.
Disebabkan aku habis dulu, ye, dapat duit claim thesis, aku blanje menate.

Insyaallah.
Tahun depan dah bermula chapter baru.
And kita dah ada beberapa senarai azam tahun depan jugak.
Masa untuk mengejar impian. cewah! hehehe...

Muka puas hati sangat kan. hehehe... Kelegaan yang amat.

Ekcelli mase call mak tadi, ternangis la sikit.
Pastu mak pun nangis jugak. lagi lah sedih.
Mase kawen pun kite tak nangis tau. 
Mungkin sbb terlalu banyak ujiannya.. and lama... terharu lagi...

Apapun impian yang kite kejarkan..
Teruskan je usaha tu. Pelbagaikan.
Eventually kite akan dapat rentak utk berjaya. 

Kite rasa, menulis azam tu mcm ade aura hebat la. hahahhaha....
Bersungguh-sungguh nak capai benda yg kite tulis tu. 
Patutlah orang suruh tulis. huhuhuhu...

Now, misi khatam quran dan 59 kg by the end of this 2016.
4 months to go.
Chayok arni!!!

2 comments:

monstorious wife said...

Bestnya dah habis.

arnie said...

Best kak.. lega sangat lepas viva tu...
Skrg tggl correction and submit semula.
Akak pun boleh! chayok kak!
tapi jgn lupa jalan puas2, karang nak datang lagi, dah susah sikit. sibuk kerja pulak. hehehe...

Post a Comment

 
;