Tuesday, October 25, 2016

Post-konvo dengan anak-anak

Sebagai ingatan.
Nak jugak letak kat sini kan..
Al-maklum, perjalanan kite bukan senang. huhuhu...

Kite, bibik and anak-anak..
Pegi um, pulangkan jubah.. and bergambar lagi. hihihi..

Kebetulan, hari sabtu tu, masih ada konvo lagi.. Jadi semua tempat pun penuh.
Then, kite park kat atas..
Latar belakang dari atas jela dewan tunku canselori ni.
Okla kan. hihihi..

Gambar ni, amie yg amik.
Pandai sangat die membebel, kate teya tak reti diam.
Die tak tau, mcm mana mama tak hangin tiap kali nak amik gambo die.
Muka tak pandai senyum. Adoi.
Tapi pandai lah die amik gambor kiteorg. Center and tak shaking pun. 
Well done! Hehehehe..

Wefie!
Gigihlah kami berlima. Susah senang. Sama2.. Dengan kak yem (bibik) sekali.
Untung sangat dapat kak yem, bibik yg memahami and dah macam kakak, kawan.
Satu kepala pulak tuh. Ngam sangat!

Betul kan.. Pesan ustaz..
Sebagai orang beriman.. Takde kebetulan dalam hidup kita.
Menang atau kalah.
Susah atau senang.
Termasuk setiap manusia yang Allah datangkan kepada kita.
Semuanya Allah dah susun cantik-cantik.
Dan Dia tak akan amik semua dari kite. Alhamdulillah.

Amie. Time die bergambar, sian. kene kacau dengan adik2.
Last.. die tarik adik2 die, masuk dalam jubah, and peluk.
Terkekek-kekek adik2 ketawa.
The responsible one. Aminn.

Mamat ni. hover! Mama yang ketawa masa amik gambo die. Hahahaha..
Faheem!
The funky and funniest!

Minah ni. adoi!
Ala-ala model kan.. Amik gambo tak nak tengok kamera.
Ala-ala rozita che wan amik gambo! Lol!
Fateha!
Fefeling princess and ojen (frozen) sangat!

Mama and kids.
Alhamdulillah. (^_^)v

2 comments:

Aiza said...

Salam Arnie.. Tahniah.. Semoga terus maju jaya.. Doakan saya :)

arnie said...

Salam aiza.. tq.. semoga berjaya jugak ye. insyaallah.. =)

Post a Comment

 
;